Stírací mapa světa Travel Map Holiday World

Kód: 21DSV3-1-B1 21DSV3-2-R1 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: 1DEA.me
690 Kč 1 690 Kč od 690 Kč
Vyprodáno Zarámujeme do 4–7 dnů Zvolte variantu
Varianta
Provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vydej se na dovolenou se stírací mapou světa Travel Map Holiday World a vtiskni svým zážitkům zářivé barvy! Do stírací mapy můžeš libovolně psát a kreslit. Při plánování tras ti pomůže i praktický check-list. A až mapu světa pověsíš na stěnu, uvidíš, jak pestrou historii máš za sebou a co skvělého tě ještě čeká. Stírací mapa Travel Map Holiday World je tu pro každého, kdo miluje prázniny!
Prázndniny budou letos jiné, lepší! Travel Map Holiday World v atraktivním provedení je totiž skvělým společníkem na dovolené, se kterým se nenudíš. Setři navštívené destinace a doma si pak připomeň, co všechno tě ještě čeká. Kvalitní materiály mapy tě jen tak nezradí.
Prázninová stírací mapa patří do povinné výbavy každého cestovatele. Nástěnná mapa světa se skvěle vyjímá ve tvém pokoji nebo pracovně a je i skvělým dárkem pro tvou rodinu či přátele, kteří milují cestování.Své zážitky z práznin budeš mít denně před očima.

Svou stírací mapu světa Travel Map Holiday World dostaneš v pevném tubusu, takže ji můžeš v klidu sbalit s sebou do kufru. Nepoškodí ji turbulence ani písek z pláže! Veselý design balení navíc potěší hned na první pohled. A pokud si rád jako správný cestovatel hraješ, na tubusu najdeš i výzvu - splnit úkol v zemi, ve které právě jsi. Dokážeš to?

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Stírací mapy
Druh: stírací mapa
Oblast: svět
Barva stírací vrstvy: stříbrná
Jazyk: anglicky
Rozměr: 60 x 80 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: